In memoriam: Chris Wiezer

In memoriam: Chris Wiezer

Chris kwam via het Klein Seminarie van het bisdom Den Bosch bij ons in Weert terecht. Na zijn wijding in 1964 was hij missionaris in Kameroen, waar hij naast veel aandacht voor de kindercatechese ook veel interesse toonde voor de Pygmeeën (Baka’s) die langs de weg woonden

Chris kwam via het Klein Seminarie van het bisdom Den Bosch bij ons in Weert terecht. Na zijn wijding in 1964 was hij missionaris in Kameroen, waar hij naast veel aandacht voor de kindercatechese ook veel interesse toonde voor de Pygmeeën (Baka’s) die langs de weg woonden. Samen met broeder Frits Huismans van de Christelijke  Scholen begon hij met een Pygmeeënproject in de missie van Abong-Mbang. Na een auto ongeluk in 1979 moest hij terug naar Nederland en werkte er als pastor in Helmond. De laatste jaren woonde hij vanwege zijn ziekte in Eindhoven en overleed er op 25 juni. Dat hij mag rusten in de vrede van de Heer.

In memoriam

Persbericht Congregatie van de Heilige Geest inzake het Afrika
Museum

Bezoek Algemene Raad

In memoriam: Jef Litjens