In memoriam: Herman Voorn

In memoriam: Herman Voorn

Herman werd geboren in Den Haag in een muzikaal gezin. Hij kon goed orgelspelen net als zijn broer Joop. Toch wilde hij naar de missie en dat werd Kameroen waar hij van 1959 tot 1993 verbleef, onderbroken door enkele jaren in Hattem waar hij van 1963 tot 1965 leraar was op ons seminarie voor late roepingen.

Herman was als pastor zeer actief, ook met jongeren. Zij gingen zingend met Herman naar de zieken in Nanga-Eboko waar hij vele jaren heeft  gewerkt. Terug in Nederland in 1993 heeft hij naast orgelspelen bij de vieringen in Gemert en Gennep ook als pastor gewerkt  in Gemert en Wateringen. De laatste jaren was hij in Gennep waar hij meerdere jaren overste was. Hij woonde daar in een flatje van de Hilhorst. Toen hij daar ziek werd kwam hij in de Spiritijnenhof wonen en de laatste dagen werd hij in de Libermannhof verzorgd.

Dat hij nu mag rusten in vrede en vreugde bij de Heer.

In memoriam

Persbericht Congregatie van de Heilige Geest inzake het Afrika
Museum

Bezoek Algemene Raad

In memoriam: Jef Litjens